3 Kos Vbod V Jarku Stopala 1/4 Palca Quilting Mozaik Tačke Set je Primeren Za uporabo v Gospodinjstvu Multi-funkcijo, Šivalni Stroji

  • €4.12
  • €3.37  • Daj v skupno rabo:

Dodatni podatki

3 Kos Vbod V Jarku Stopala 1/4 Palca Quilting Mozaik Tačke Set je Primeren Za uporabo v Gospodinjstvu Multi-funkcijo, Šivalni Stroji

Bullet Točk: 1、Boste Dobili: Boste dobili 3 različnih stilov tačke, 1 kos 1/4 palca quilting stopala, 1 kos vbod v jarku stopala, 1 kos splošni namen stopala.

2、Tačke Sklop: šivalni hemming noge se lahko uporablja za večino gospodinjstev nizka kolenom šivalni stroji.

3、Vzdržljiv Material: rob tačke je izdelana iz nerjavečega jekla, ki je dolgotrajna in trpežne, svetle barve in ne enostavno za rjavenje.

4, Dobro Delo: Referenčne oznake, da bi povečali natančnost; Pripni na rob pridružil stopala je primerna za natančno in enostavno spajanje materialov, tudi sheers in težavne tkanine.

5、Nasveti: Ta stopala set za obljublja prijazno pogoj za uporabo, ga lahko primerni za večino nizko kolenom šivalni stroj, kot so Brata Pevka in Janome itd.

Opis:

3 Kosov vbod v jarku stopala in 1/4 palca quilting mozaik tačke set je primeren za uporabo v gospodinjstvu multi-funkcijo, šivalni stroji

Značilnosti:

Quilting stopala: pritrjena na quilting stopala je z roba vodnik, ki vam pomaga narediti dober 1/4 palca šiv.

Vbod v jarku stopala: lahko se uporabi, da line up in šivanje obrobe, kot so čipke, da robovi druge tkanine;

Za splošne namene, stopala: uporabite za splošno šivanje na najbolj vrste tkanine.In to se lahko uporabi tudi za elastično vstavljanje in osnovne popravljanje.

Specifikacije:

Material: kovina

Barva: srebrna

Seznam:

1 * Quilting stopala

1 * Vbod v jarku stopala

1 * Splošni namen stopala

Nasveti:

Ta stopala nastavite obljublja prijazno pogoj za uporabo, ga lahko primerni za večino nizko kolenom šivalni stroj, kot so Brata Pevka in Janome, itd.

Omenja šivalni stroj blagovne znamke, imena in vseh povezanih modelov zgoraj je samo za namene dokazovanja združljivosti.

Oznake: dahao vezenje deli stroja, Ročno Izdelani, shanlong vezenje deli stroja, koreja swf vezenje stroj, umetnost okno, stopala tačke šivanje, swf vezenje pralni hoop, ročica za dvig, tkanine vroče, stopala šivanje.


  • barve: SREBRNA
  • Funkcija: Hitra dostava
  • Nastavite Vrsto: No
  • Vrsta: Šivalni Stroj Deli
  • Vrsta Debelo: No
  • Uporaba: Vezenje
  • Material: Kovine

Podaj mnenje

Ocena?
Morda vam bo všeč tudi


Podpora 24/7
TELEFON
E-poštni naslov
[email protected]