Lockartist Original Xhorse VVDI MB BGA/CGDI MB Orodje za TESTIRANJE Spirale Adapter Celoten Sklop 12pcs Pametna Tipka za Odklepanje Kabli Brezplačna Dostava

  • €216.18  • Daj v skupno rabo:

Dodatni podatki

EIS MEJNE vrednosti izpostavljenosti Test kabli za Mercedes Deluje Skupaj z VVDI MB BGA ORODJE CGDI Prog MB (dvanajst-v-enem) EIS/MEJNE vrednosti izpostavljenosti Test Linije za Mercedes lahko deluje skupaj s VVDI MB BGA Orodje, ne da bi dobili na vozilu.Ko Se uporablja: EIS MEJNE vrednosti izpostavljenosti vzdrževanje Tipko programer Odkrivanje ključ

Seznam Vsebine: 1. CLASSE A B W169 K vrstice za Branje/Pisanje 2. W202 W208 W210 K vrstice za Branje/Pisanje 3. W203 K vrstice za Branje/Pisanje 4. 203 211 219 209 906 639, K-line Branje/Pisanje 5. 202 208 210, K-line Branje/Pisanje 6. PREHOD Emulator 7. PREHOD ADAPTER 8. 168 LAHKO Preberete 9.220 210 230 K-Line Branje/Pisanje 10.639-2009 LAHKO Branje/Pisanje CPU 0L01Y 11.203 639, K-Line Branje/Pisanje 1L02M 2J74Y 4J74Y 12.W906 LAHKO Branje/Pisanje

whatsapp/wechat:+0086-15280404219

skype:maggie82343

Lockartist je bila ustanovljena v 12. aprila 2012 na Kitajskem in začel iz zaklepanje forum spletno stran in zdaj je bil največji platforma za strokovno locksmith za komunikacijo in izvedbo tehničnih izmenjave.

Poleg tega,Lockartist izdelane lastne Spletne trgovine in je postal glavni zastopniki številnih velikih blagovnih znamk,kot so JingJi,Keyline,KD,Lishi,Dvig,YH,HUK,Pošten,QS in tako naprej in je dosegla velik uspeh v prodaji in ima do sedaj prodaja svoje izdelke po vsej Kitajski in na ducat držav in regij na svetu, in ima širok ugled doma in v tujini.

Za več kot 5 let, Lockartist, če je na domačem in čezmorskih stranke visoko učinkovitost izdelkov in odlične storitve.Zdaj Lockartist bo zagotovil teh super izdelkov, še posebej za stranke v tujini in bodo plačali neposredno do nas, in dobil plačano za odgovor in boljših storitev.

To je eno-in-le kraj za nakupovanje najboljših svetovnih locksmith orodja in relavant dodatki,z nami strokovno locksmith boste našli vsakodnevno delo preprosto in enostavno povzroči, vse kar potrebujete je na zalogi v naši trgovini.Lockartist opravlja široko paleto avtomobilskih in civilne zaklepanje, izberite orodja,različnih znamk in kategorij tipko za rezanje in njihove accessaries, auto naprave,transponder tipke ,čipi in ključavnice,tudi baterije.Naše obsežno izbor v resnici nam omogoča, da služijo kot virtualni one-stop-spletna trgovina za vse locksmithing in auto dostop potrebe

Pogosta VPRAŠANJA Vprašanja

Dobrodošli v trgovini v Lockartist,ta stran bo vam pomagajo pri reševanju težav v vašem nakupu,prosimo, obrnite na predstavnika službe, če pod skupno vprašanje ne more rešiti vaš problem.

1. zakaj Izbrati nas?

A. Poklicni: smo strokovni tim v avtomobilski varnosti izdelkov, smo lahko zagotovi tehničnega osebja za podporo 7 x24 ur.

B. Vsi predmeti, ki imajo 1 leto garancije.Če kupite ni v skladu s prodajno kakovost, uporabnost, ali se ujemajo z opisom, smo lahko prepričani, da vse vaše težave je mogoče rešiti.

C. Garancije: nudimo garancije do 12 mesecev.

2. Za prevozne načine in metode

A. Vsi izdelki bodo poslani v roku 1 do 3 delovnih dni, ko prejme plačilo, na primer Kitajski lunarni Novo Leto počitnice, Sredine Jeseni festival, itd

B. Vse blago, ki bodo dobavljeni z DHL/EMS/Fedex, v Singapur/China post/Finska.Če jih UPS/DHL/FEDEX, dostava, dobavni rok je približno 5-10 dni in 10 do 20 delovnih dni po EMS in 30-60 poštnih paketov delovnih dni.Zagotavljali bomo številko za sledenje, ko je bilo blago odpremljeno.Boste lahko spremljali vaše stanje naloga v vsakem trenutku zagotovi številko za sledenje, ali nam pišite najnovejše dostava posodobitve stanja.

C. Nismo odgovorni za zamude zaradi carinskih uvoznih dajatev, davkov in drugih carinskih dajatev, carinskih pristojbin.

Oznake: ključ keydiy, bga vtičnico, cgdi mb, kd900, ključno orodje vvdi, xhorse, cgdi, adapter bga, xhorse vvdi mb orodje, cg mb ključ.


  • Funkcija: Na Daljinskem Upravljalniku, Da Odprete Prtljažnik Pokrovi In Deli
  • Vrsta Dodatne Opreme: Posebni Deli Za Protivlomne Naprave
  • Vrsta: Protivlomne Naprave En Način
  • Blagovna Znamka: KEYDIY
  • Daljinsko Upravljanje: No
  • Vrsta Daljinskega Upravljalnika: Brez LCD zaslon, Daljinski upravljalnik

Podaj mnenje

Ocena?
Morda vam bo všeč tudi


Podpora 24/7
TELEFON
E-poštni naslov
[email protected]